Fasade, maling, gulv og mur

En allsidig partner for ditt prosjekt

Fasadevask

Vi tilbyr profesjonelle løsninger innen fasaderengjøring. Vi disponerer profesjonelle og moderne rengjøringsmaskiner som gir et kvalitetsmessig resultat hver gang.

Våre tjenester omfatter fasadevask, impregnering og malingsfjerning.

Ulike fasader og materialer binder forurensning og smuss på forskjellige måter, og krever derfor tilpasset kjemi og temperatur. Riktig rengjøringsmetode er avgjørende for å oppnå ønsket resultat. Dette kan vi heldigvis alt om!

Alle våre produkter er miljøvennlige. Et godt og tett samarbeid med våre leverandører sikrer kvalitet i alle ledd.

Innvendig maling og gulvlegging

Vi utfører alt av innvendig malerarbeid, som:

  • Sparkling
  • Tapetsering
  • Maling
  • Gulvsliping
  • Legging av belegg

 

Våre kvalitetsbevisste malere og prosjektledere gir deg suveren kvalitet til avtalt tid og pris. Vi gir gjerne våre profesjonelle råd om produkter, fargevalg og lignende. Vår interiørkonsulent vil, i samarbeid med dere, finne løsningene som sikrer et fint og varig resultat.

Utvendig maling

Vi utfører utvendig malerarbeid av alle typer fasader, og har lang erfaring med slikt arbeid. Vi lager grundige tilstandsrapporter og finner løsningene som passer best for din fasade.

Gjennom våre leverandører har vi tilgang på velprøvde profesjonelle malingssystemer som er tilpasset dagens krav til holdbarhet og miljøvennlighet.

Vi sørger for at stillas, lift, trafikksikring og HMS-krav er på plass før oppstart.

Rehabilitering av mur

Mur, tegl og betong krever jevnlig vedlikehold. Riktige løsninger i dag vil lette kostnader for vedlikehold i framtiden. Dette fikser vi for deg.

Grundig forarbeid og forståelse av underlaget er helt avgjørende for et godt resultat. Har vi informasjon om hvilket arbeid som tidligere er utført på murfasaden, kan vi lettere velge de pusskvalitetene som trengs for å oppnå et varig og fint resultat.

Vi sørger for at stillas, lift, trafikksikring og HMS-krav er på plass før oppstart.

Ønsker du å motta et pristilbud?

I noen tilfeller vil vi gjerne komme på befaring før vi kan gi deg et prisanslag. Dette får å få et bedre inntrykk av oppdragets omfang.